Χάρης Σαββόπουλος MSC – Βιογραφικό

O Χάρης Σαββόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας του ΤΕΙ Αθηνών και σε μεταπτυχιακό επίπεδο είναι απόφοιτος του MSc στη Σχολική Ψυχολογία (Εφαρμογές Ψυχολογίας στο Σχολικό Περιβάλλον) του Canterbury Christ Church University.

Η επαγγελματική του εμπειρία περιλαμβάνει αξιολόγηση και παρέμβαση σε παιδιά και εφήβους με αναπτυξιακές, κινητικές και αισθητηριακές διαταραχές. Διδάσκει στο τμήμα Εργοθεραπείας του Aegean College και στο τμήμα Β. Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Έχει εξειδικευτεί στην προσέγγιση της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης από το University of Southern California και έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων σχετικών με θεραπευτικές προσεγγίσεις για άτομα στο φάσμα του αυτισμού́ όπως PECS,TEACCH και άλλα. Ακόμη συμμετείχε σαν εργοθεραπευτής στο πλαίσιο του ερευνητικού́ προγράμματος “ΠΑΥΕΥΣ” του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Είναι δημιουργός του ergoulis.gr, ήταν μέλος της οργανωτικής επιτροπής στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτισμού και έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες με προφορικές και αναρτημένες εργασίες.

Pin It on Pinterest

Share This